Kom helemaal in contact met jouw off-grid droom waardoor je geen excuses maakt maar plannen

Dat is wat je het allerliefst zou willen…

N

Maar wat als jij je opgehokt voelt in je eengezinswoning en jouw off-grid droom nog niet 100% helder hebt, waar begin je dan?

N

En je herrie schoppende buren beu bent, maar niet in actie komt omdat je jouw leven in het buitenland nog niet tastbaar hebt

N

Je smoesjes blijft bedenken om maar geen afscheid te hoeven nemen van vrienden en familie, maar je later ook niet terug wilt kijken op je leven en denken 'had ik toen maar….'

Komt dit je bekend voor?

Dan is de Off-grid Meditatie-kit jouw quick fix!

Je zou wel willen maar…

Actie ondernemen naar een off-grid leven lukt je niet omdat je niet alle stappen voor je ziet

Je weet niet precies hoe en waar je zelfvoorzienend wilt leven, daardoor blijft het een droom

Je luistert te veel naar je hoofd waardoor je angst groter wordt en je actie modus kleiner

Ja? Herkenbaar? Dan is de Off-grid Meditatie-kit jouw ticket naar een vrij leven

En daar beginnen de struggles…

En dat begrijp ik heel goed. Het is namelijk niet zo dat ik mijn stukje droomland in Catalonië ‘met een appel en een ei’ gekocht heb. Het heeft jaren geduurd voor ik actie ondernam. Ondertussen weet ik hoe dat kwam. Ik had mijn droom niet helder. Wat ik nu weet is dat het heel simpel is om de omslag te maken om wél stappen te zetten. Het is namelijk een kwestie van je verlangen groter maken dan je pijn. Dat jou dat tot nu nog niet gelukt is, is niet vreemd. Mensen zijn van nature pijn vermijdend. En eerlijk is eerlijk, jouw off-grid droom is niet vanaf dag één een feestje.

 

 

Het pure genot komt later pas. Het goede nieuws is dat die ‘beren en leeuwen op de weg’ in je hoofd zitten. En het verlangen in je gevoel. Als jij je droom leert voelen en uit je hoofd stapt, kan je daarmee jouw actie-modus aanzwengelen. Dat doe ik door visualisatie meditaties in te zetten en naar binnen te keren. Door te schrijven vanuit flow en zo mijn intuïtie te laten spreken. Wil je daadwerkelijk stappen zetten richting jouw off-grid leven, dan is het volgens mij esentieel om contact te maken met de basis in jezelf. Daarom heb ik voor jou deze waardevolle meditatie-kit gemaakt.

Wat ik écht te gek vond was dat ik helemaal in contact kwam met mijn droom. Het voor me kon zien. Het flowschrijven maakte het ook echt veel concreter voor me. Je hebt ook een fijne stem om naar te luisteren. Dus dankjewel. 

Mijke Linssen

Soulplay

Off-grid Meditatie-kit

Visualisatie meditatie + les flowschrijven

N

Leer diep contact maken met jouw droom, zodat je vol vertrouwen jouw pad kunt kiezen

N

Creeër meer ruimte in je hart, waardoor je intuïtie vrijer stroomt en je moeitelozer de juiste keuzes maakt

N

Voel jezelf veranderen in een bruistablet, zodat je niets anders meer kunt dan actie ondernemen naar jouw off-grid leven

N

Leer jouw off-grid droom feitelijk waarnemen waardoor je geen excuses maakt maar plannen

t.w.v. 30 euro – alleen hier te koop

€15,-

Meesterlijke titel ontbreekt, pardon

Hee hoi, ik ben Pris, off-grid supporter voor de bewuste avonturier. Toen ik mijn off-grid droom de wereld in slingerde, kreeg ik heel wat beperkende gedachtes op mijn bord. ‘Ik werk in de zorg, ik kan niet rondkomen in het buitenland’. Doordat ik zo in mijn hoofd leefde was mijn pijn groter dan mijn verlangen. Toen ik leerde dat om te draaien ontstond voor mij de omslag en kwam ik in actie. Ik leerde ‘uit mijn hoofd te komen’.

En dat is naar mijn idee precies de reden waarom zo een groot project als emigreren begint bij mindset, niet bij de praktische stappen. Als je luistert naar de stem in je hoofd, ben je niet in staat om je droom na te jagen. Door mijn omslag hierin creeërde ik eigenwijs mijn pad naar Catalonië. Het mooiste van alles? Ik leer anderen hetzelfde te bereiken. Zo kan ik doen waar ik het meest blij van word: in verbinding met natuurbewuste mensen onze wereld groener maken.

Een pad ontstaat door erop te lopen

Zhuang Zi