Ratrace Unplugged

Inhale freedom, exhale your first off-grid steps

N

Je voelt je snel overprikkeld in de Nederlandse maatschappij, je wilt je vrij voelen, maar hoe dan?

N

Je wilt zo zelfvoorzienend mogelijk leven omdat je voelt dat dit de toekomst is. Maar hoe weet je nu waar je begint?

N

Je leeft in een appartement met mini balkon terwijl je een buitenmens bent, je bent niet op je plek, maar waar heb je dit gevoel dan wel?

Komt dit je bekend voor?

Dan is Ratrace Unplugged jouw ticket naar vrijheid!

Herken je dit?

Je wilt graag off-grid leven in het buitenland, maar je weet niet waar, dus hoe begin je dan?

Je voelt je overweldigd in deze beginfase van je off-grid droom, je ziet de vervolg stappen niet

Je bent de ratrace waarin je leeft beu, daardoor ben je opzoek naar een vrij leven in de natuur

Je kijkt uit naar gelijkgestemde mensen om je heen, maar waar vind je die? Waar wil je wonen?

Herkenbaar ja? Dan is Ratrace Unplugged jouw ticket naar een vrij leven

Please, skipp deze valkuil

Het liefst zou je met een luidspreker op straat gaan staan en “GELIJKGESTEMDEN GEZOOOOCHT” roepen. Het is je diepste wens om met deze leuke luitjes uit het systeem te stappen. Samen een dikke moestuin bouwen, zodat je het gif uit de winkel kunt skippen. Samen op jacht naar een vrij leven middenin de natuur. Waar ik een beetje bang voor ben hè? Is dat je denkt dat straks alles beter is. Dat dit leven jou ultieme vrijheid zal geven. Veel mensen denken dat een off-grid leven in het buitenland zorgt voor vrijheid. Ik begrijp dat wel. Je leeft zelfvoorzienend, dus ben je minder afhankelijk. Je zit niet opgehokt in Nederland. Maar is dit écht waar  pure vrijheid vandaan komt? Ik denk het niet. Er zijn namelijk twee vormen van vrijheid, waarvan veel mensen er maar één kennen. En dat is vrijheid gebaseerd op bepaalde voorwaarden. Dit betekent dat je voorwaarden stelt vóór je dat vrije gevoel zult bereiken. Bijvoorbeeld: ‘als ik straks off-grid woon zal ik mij vrij voelen’.

Omdat je voorwaarden stelt (off-grid leven) aan dat vrije gevoel , sta je op het punt om full force in een ratrace te duiken. Het vervelende, de voorwaarden die jij stelt zullen verschuiven. Resultaat? Je blijft dat vrije gevoel najagen, maar zult het niet bereiken. Want zie je jezelf al zitten… op je prachtige Spaanse berg, met ruimte ‘waar je u tegen zegt’, maar ook met dat knagende gebrek aan vrijheid wat je met je meegenomen hebt? Wil ik dan zeggen dat jij je droom niet achterna moet gaan? Zeker niet, ik zeg doen! Maar wel vanuit een andere vorm van vrijheid zodat jouw droom kans van slagen heeft. Het is van groot belang dat je vrijheid leert ervaren zonder hier enige voorwaarden aan te koppelen. Onvoorwaardelijke diepe vrijheid vanuit jezelf! Een vorm die bijna niemand in onze ‘meer-meer-meer’ maatschappij kent.  En dat is precies waar je uit wilt stappen toch? Dan is deze switch  de eerste stap die je te zetten hebt. Alleen dan zal je maximaal kunnen genieten van jouw stukje droomland.

Hoe ik dat doe?

Nou, één ding hè… mij moet je écht niet op mijn nek zitten haha! Pffoe… dat trekt ik niet hoor. Ik doe dingen op mijn eigen tempo. Zo werk ik bijvoorbeeld maximaal vier uur per dag. Tranquillo, geen haast. Vertragen geeft mij de rust om een verbinding met mezelf aan te gaan. Ik kan nu een heel mooi spiritueel verhaal op dreunen voor je… Maar eigenlijk is dit voor mij pure noodzaak om die intercity trein in mijn bovenkamer halt toe te roepen.  Zo maak ik eerst de weg vrij, waardoor er ruimte ontstaat. Ruimte, inpspiratie en dik veel energie om mijn dromen waar te maken.

In mijn zoektocht naar vrijheid van binnenuit, heb ik geleerd dat het niet altijd genoeg is om hiervoor één tool in te zetten. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Hierin combineer ik mijn 5 meest waardevolle tools.

Deze methode heeft mij geholpen om uit de ratrace van onze maatschappij te stappen, waardoor mijn Braveheart-bloed ging stromen.  Vanaf dat moment wist ik: nu ben ik klaar voor de praktische uitvoering van mijn droom!

Doordat mijn methode zo  simpel werkt, hoefde ik alleen maar mijn enthousiaste energie te volgen. En daar kwamen al mijn praktische vervolg stappen uitgerolt. Ik wist bijvoorbeeld exact waar ik wilde wonen omdat ik precies wist welke vragen ik mezelf moest stellen. En juist dít komt ook terug in Ratrace Unplugged.

En wow…hoe bi-zar! Toen ik eenmaal door had hoe ik deze omslag maakte, had ik in no-time een stuk land in Spanje gekocht. Puur omdat ik voelde dat mijn off-grid droom een toevoeging was, geen neiging om te vluchten.

Wil jij dit ook ervaren?

Hee hoi, ik ben Pris, off-grid supporter voor de bewuste avonturier. Toen mijn off-grid droom in 2015 boven kwam borrelen, was ik op reis in Australie. Want ja… reizen geeft vrijheid. Oeps, ik had het mis! Ik reisde me suf! Maar vrijheid vond ik niet. Al mijn reizen deed me beseffen dat vrijheid niet in bepaalde omstandigheden te halen valt. Dus ook niet in mijn off-grid droom. En dat is naar mijn idee precies de reden waarom emigreren bij mindset begint, niet bij de praktische stappen. Als je vrijheid buiten jezelf zoekt, ben je niet in staat om je droom na te jagen. 

Dat is precies de reden waarom ik er 6 jaar over deed om stappen te zetten naar mijn off-grid droom. Door dit besef maakte ik een omslag en fixte in no-time mijn pad naar Catalonië. Het mooiste van alles? Ik heb ook een zorg hart en gun het jou onwijs dat jij niet ook jarenlang blijft hangen. Daarom heb ik speciaal voor jou Ratracce Unplugged gemaakt. In dit programma ontdek je hoe jij je vrij leert voelen waar je ook bent. Je gaat uitvinden waar je precies wilt wonen en krijgt een hele bult met tips en tools rondom de aankoop van jouw droomland. Wil jij ook leren hoe je de omslag maakt van dromen naar doen?

Dan is dit wat je krijgt

N

3 modules vol lessen en oefeningen om een diep gevoel van vrijheid zonder enige voorwaarden te ervaren

N

Een PDF bestand vol aankooptips. Super handig voor als je al met je camper onderweg bent opzoek naar een stuk land.

N

In totaal meer dan 30 pagina's aan werkboeken vol met opdrachten

N

Een checklist met praktische vervolg stappen waar je nu alvast over na kunt denken

N

Een reflectielijst 'Do it for the horse' waarmee je vanuit je paard naar jouw emigratie proces leert kijken

N

Een realistisch beeld over hoe jouw off-grid droom ook plezierig wordt voor je dier

N

Een realistische kijk op jouw off-grid droom, waardoor je beter in staat bent passende keuzes te maken

N

Een diepgaande oefening waarmee je ontdekt waar je wilt wonen

N

Praktische bonus oefening om nu al meer vrijheid in je leven te ervaren

Module 1 - Inhale Freedom
In module 1 ontdek je hoe onvoorwaardelijke vrijheid voor jou voelt. Deze diepe vorm van vrijheid onderzoek je vervolgens vanuit je verstand én je onderbewuste. Zo krijg je helder wat vrijheid voor jou betekent. Als afsluiter vertaal je deze vrijheid naar de concrete wensen waaraan jouw off-grid leven straks moet voldoen om jou de vrijheid te bieden die je zoekt.
Module 2 - Exhale Your First Off-grid Steps

In deze module ontdek je wat jouw belangrijkste waarden rondom vrijheid zijn. Je gaat onderzoeken op welke manier deze waarden jouw huidige leven beïnvloeden.

Maar nog belangrijker… hoe hetgeen waar jij het meest happy van wordt, terugkomt in jouw toekomstige off-grid leven in het buitenland.

Je maakt al een eerste vertaalslag naar de praktische invulling van je nieuwe leven.

Module 3 - Design Je Droom

Nu je hebt onderzocht wat vrijheid voor jou betekent, en aan welke voorwaarden jouw leven straks globaal moet voldoen, is het tijd voor de next step.

Een diepgaande praktische oefening geeft jou een concreet beeld van je droomplek, zodat je klaar bent om je camper te pakken en op zoek te gaan naar dat ene stuk land waar jij straks je dromen waar maakt.

Als bonus vind je in deze module een handige checklist die laat zien wat jij nog moet aanpakken voor je klaar bent om te emigreren, en een flinke bult met aankooptips rechtstreeks uit het off-grid veld. Van mij persoonlijk, maar ook vanuit de community om ons heen.

Module 4 - Vrijheid In Het Nu
Je droomt van een off-grid leven, en hebt nu inzichtelijk welke stappen je kunt nemen om daar te komen… maar wat doe je in de tussentijd?
Je gaat immers niet morgen al verhuizen, en waarschijnlijk leef je nu ook nog niet off-grid.
Dikke kans dat je je toch wat gevangen voelt in je huidige leven. In deze bonusmodule help ik je om alvast zoveel mogelijk vrijheid te ervaren in het hier en nu, terwijl jij toewerkt naar je off-grid droom.
Win-win, want hierdoor voel je je nú direct fijner én het houdt je energie hoog om toe te blijven werken naar jouw droomleven in het buitenland.

Ratrace Unplugged

Incl. lifetime toegang tot de academy

N

Stap uit de illusie dat je natuur en ruimte nodig hebt om je vrij te voelen en maak van je off-grid droom een geslaagd plan

N

Voel diepe onvoorwaardelijke vrijheid, waardoor je droom niet mislukt omdat je in de 'straks-is-alles-beter' valkuil trapt

N

Ontdek hoe jouw meest essentiële behoeftes terugkomen in jouw off-grid droom, zodat vol vertrouwen stappen zet. Omdat je voelt dat je de juiste koers vaart

N

Ervaar wat jouw praktische vervolgstappen zijn, zodat je moeitelozer 'de juiste' keuzes maakt en daadwerkelijk in actie komt

N

Ontdek waar je wilt wonen, zodat je niet onnodig veel tijd en geld kwijt bent met zoeken in 'de verkeerde' richting

N

Inclusief "niet goed-geld terug garantie"

Alleen hier 30 euro korting normaal €97,-

€67,-

excl.btw

Wat zij zeggen

Ik heb extra inzicht gekregen in wat vrijheid betekent en hoe ik me wil voelen in mijn leven/toekomst. Daardoor realiseer ik me nu hoeveel ik er voor over heb me vaker zo vrij, goed, energiek en helder te voelen. Ik vond het ook heel nuttig om mijn kernwaarden toe te spitsen naar vrijheid. Dat zorgde voor een extra focus op vrijheid (dus toekomst wonen), waardoor ik me extra besef wat het me brengt als ik me zo voel.

Anne Mol

Ik vind de afwisseling tussen vragen beantwoorden, meditatie, flowschrijven en de oefeningen in de natuur erg leuk! Het creëert een extra stuk bewustwording door het ook praktisch aan te pakken. En het haalt je uit je hoofd. Goed dat je aan het eind alle antwoorden met elkaar verbind en daar zelf je conclusie uit kunt trekken of off-grid wonen bij je past. Ik ervaar meer inzichten en bewustwording wat voor mij vrijheid is en welke voorwaarden ik belangrijk vind voor mijn nieuwe woonplek.

Charlotte

What the FAQ

Wat als blijkt dat dit programma niet bij mij past?

Als blijkt na het maken van de 1ste 2 modules, dat de cursus niet bij je past, krijg je na het toesturen van de ingevulde werkboeken het aankoopbedrag volledig terug. Ik heb het allerliefst dat je het uiteindelijke resultaat van het programma behaald. Als de cursus om wat voor een reden dan ook niet bij je past wordt dat natuurlijk een hele uitdaging. Dus ‘even goede vrienden’.

Wat als ik geen resultaat behaal?

In de inhoudsopgave van de cursus staat vermeld wat je per module gaat leren. Je kunt dit zelf bijhouden doordat deze doelen af te vinken zijn. Kan je de module niet afvinken voor jou gevoel? Dan mag je er nog iets dieper duiken. Wat ook altijd mag is mij een mailtje sturen. Ik help je graag als je vastloopt.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het is geen cursus wat je in één ruk afmaakt. Dit is een onderwerp wat suddertijd nodig heeft. Ik wil je daarom ook adviseren om er de tijd voor te nemen zodat je het niet alleen weet, maar het ook in je dagelijks leven intergreert.

De ervaring van voorgaande klanten is dat het per module minimaal een uur aan tijd kost om de lessen te maken. Gezien het vooral om het proces gaat en de opdrachten hierin een leidraad zijn, is dit voor iedereen anders.

Heeft het zin om het programma te volgen als ik mij alleen aan het oriënteren ben?

Dan is deze cursus 100% voor jou bedoeld. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het noodzakelijk is om het verschill tussen voorwaardelijke en onvoorwaardelijke vrijheid te ervaren vóór je je biezen pakt! Zo voorkom je dat je in een ‘meer-meer-meer’ valkuil trapt. Resultaat: jou begoogde vrije gevoel vind je niet op jouw toekomstige off-grid plek. Bummer! Wil je niet! Daarnaast ga je door naar het omschrijven van de praktische vervolg stappen en creëer je een helder beeld van jouw droomplek. Super fijn om op voorhand te weten. Betekent niet dat je acuut aan de slag hoeft. Dat is aan jou.

 

Wanneer begint de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail om jouw account aan te maken en kan je direct aan de slag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Op deze manier heb je alle tijd die je nodig hebt. Onvoorwaardelijke vrijheid is niet iets wat er met een dag is. Het een proces waarin je het steeds meer in je leven intergreert. De life time toegang is dus niet voor niets! Als je er behoefte aan hebt kan je de audio dagelijks luisteren.

Ik ben digitaal niet zo handig, past dit programma dan wel bij mij?

Jazeker! De academy zit heel simpel in elkaar en wijst zich vanzelf. Daarnaast hoef je de werkboeken niet perse digitaal in te vullen. Je kan het ook printen en invullen of een los schrift gebruiken. Alle opdrachten zijn genummerd zodat je niet alles over hoeft te pennen. In de cursus zitten ook video’s, een audio en praktische opdrachten. Je bent dus niet alleen digitaal bezig.

Ik ben gewoon liever buiten, al dat online gedoe

I know, ik herken dat! Daar heb ik aangedacht. Je kunt de werkboeken printen en lekker buiten in het bos maken. Ook het flowschrijven kan je doen waar jij wilt. Je kunt ook op je telefoon inloggen in de academy. De audio kan je op die manier ook in het bos luisteren. Als laatst…ik geloof heilg in de kracht van de natuur. Dit komt ook terug in een praktische opdracht die je buiten uit gaat voeren. Komt dus helemaal goed buitenmensch wink

Ik ben al opzoek naar een stuk land, is deze cursus dan iets voor mij?

Zeker weten! Je bewust zijn rondom jouw verlangen naar vrijheid is iets wat in iedere fase essentieel is om te weten. Ook al ben je al opzoek naar een stuk land, ook dan kan je in de valkuil van ‘als ik eenmaal land heb gekocht dan zal ik me vervult voelen’ stappen. 

Deze cursus is voor iedereen met een diep verlangen naar een vrij leven in de natuur.

Na de modules rondom vrijheid ben je ready om door te stromen naar het praktische deel: jou specifieke vervolg stappen omschrijven zodat je weet wat je te doen staat. Hier zitten geen kaders aan, je gaat zelf jou persoonlijke actie punten op papier zetten vanuit een heel waardevolle en diepe oefening. 

Er zit ook een super waarvolle module in speciaal gericht op het vinden van het juiste stuk land. Bomvol aankoop tips. Bespaar je tijd en geld mee!

Ik wil heel graag off-grid leven, maar weet nog niet precies waar. Kan ik dit programma dan volgen?

Dan sluit dit programma veilloos bij jou aan. Je gaat vanuit een heel waardevolle oefening ontdekken wat jou persoonlijke vervolg stappen zijn. 

In module 4 van deze cursus zoom je helemaal in op jouw toekomstige woonplek.  Zo weet jij straks precies waar je wilt wonen. Scheelt je een hele bak met tijd en geld dan lukraak je speurtocht beginnen. 

Doordat ik kinderen heb kunnen we nog niet vertrekken, heeft het zin deze cursus te volgen?

Yes, zeker weten! Als jij op dit moment niet kunt vertrekken is dat geen enkel probleem. 

De praktische stappen die je gaat zetten zijn gericht op het inzichtelijk krijgen wat de eerste stappen voor jou zijn. Aan het eind van dit programma weet je waar je wilt wonen en wat jou persoonlijke eerste move is. Betekent niet dat je direct iets ‘moet’ kopen.

Wat overigens wel kan, ook met kids. Dat heb ik ook gedaan. Paul zijn zoon was 14 toen wij ons land kochten. Wij vonden het juist fijn om ons land ‘alvast’ te kopen gezien de stijgende prijzen. Wij vinden het heerlijk om de tijd dat Paul zijn kind ons nog nodig heeft, te gebruiken om alles in Spanje op orde te krijgen. Mocht hij er tzt. dan aan toe zijn ons minder te zien, dan kunnen we ook vertrekken. En hoeven we dus niet dan pas het traject te starten. Scheelt zo onwijs veel tijd. En ik vind het heerlijk om het op een rustig tempo aan te pakken. 

Je hoeft dus echt niet te wachten tot je kids de deur uit zijn. Die tijd kan je ook juist heel goed benutten. 

Voor alles is een oplossing. Ook voor alle praktische vraagstukken die komen kijken bij een project in het buitenland, terwijl je zelf nog in Nederland bent. Kwestie van omdenken, creatief zijn en het proces vertrouwen.

Kan ik dit programma ook volgen als ik niet per se naar het buitenland wil verhuizen?

Over het algemeen is het in Nederland lastiger om off-grid te leven. Dat is de reden waarom veel mensen voor het buitenland kiezen.

Als jij wel liever in Nederland blijft, past dit programma ook bij jou. Het vrije gevoel waar jij naar opzoek bent, kent geen landgrenzen. En dat is precies wat je in deze cursus ontdekt.

Ook ga je onderzoeken waar je zou willen wonen. Daarvoor maakt het niet uit in welk land dit is, jou feestje!

De aankooptips die je krijgt zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring. Dit kan je op ieder land toespitsen. Hierbij is het wel goed om na te gaan hoe dit in Nederland werkt. 

Krijg helder waar je wilt wonen en ontdek wat jouw volgende off-grid stap is

Doe mee voor 67 euro excl.btw